FREDAG 19. JANUAR


Koncertstart kl. 20:00

Døren åbnes kl. 19:15


KENT T. & THE DELTA GRINDERS


PRISER I FORSALG
Entré: kr. 170,- / Medlemspris: kr. 140,-


PRIS VED INDGANGEN: +30 kr.

Det bliver en af de store og garvede guitarister, sanger og sangskriver vi får besøg af når bluesmanden Kent Thomsen træder ind på scenen sammen med The Delta Grinders. Kent Thomsen har haft orkester i eget navn siden 1989 (Kent Thomsen & The Rich Ones / Kent Thomsen & De Dyre Drenge) og har derudover været sidekick i bl.a. Thomsen-Nello-Hansen, Johnny Madsen Band og Peter Bellis band, "De nye Rivaler".


Kent Thomsen har efterhånden fået noget der ligner kult-status på den danske bluesscene. En bluesmand, som er svær at sætte i bås, lige som man tror man har regnet ham ud, kommer der et twist, man ikke havde forudset. Men når aftenen er omme, står det klart at den røde tråd er Blues - upoleret og inderlig. Ingen dikkedarer, ikke så meget pjat, ingen lydpotte, styrthjelm eller Plan B, bare soul og feeling direkte inde fra en sort, men poetisk sjæl, samt dynamisk og vedkommende, så ingen får lov at falde i søvn.


De fleste af sangene er på dansk, men bestemt ikke mindre blues af den grund. Debutalbummet "Så’n er dét" er udelukkende på dansk, og i dag en eftertragtet raritet blandt kendere. Aftenen igennem bindes sangene sammen af historier fra "Det Virkelige Liv og Den Lange Landevej", så man også får rørt lattermusklen.

Kort sagt: Blues med vid og bid.


Line-up:
Kent Thomsen: Guitar & sang
Henrik Hansen: Mundharpe
Morten Husted: Bas, mandolin & diverse
Claus Daugaard: Trommer
Olav Poulsen: Guitarer

Vokseværk i orkestret

Man kan nok ikke sige Delta Grinders har fået en lille ny, når han jo hverken er lille eller ny.

Manden er næsten 2 meter høj og de fleste af Jer har set og hørt ham mange gange. Ham, og hans eminente slideguitar, spillet med en glød og en virtuositet, som er enestående på disse breddegrader.

Og nu er han altså fast mand i Kents lille orkester.
Vi håber I vil tage godt imod ham (og orkestrets fire "gamle") fredag 19. januar når han live-debuterer i Delta Grinders.

Velkommen ombord, Olav Poulsen